Apputveckling av mobilappar i Göteborg och Kungälv

KONTAKTA OSS
APPUTVECKLING

Vi skapar skräddarsydda mobilappar för iOS och Android - från skiss till publicering.

Vi på Webbup har specialiserat oss på att skapa användarvänliga och funktionella appar för både iOS och Android. Vi tar hand om allt från den första skissen till att appen finns tillgänglig i appbutikerna.

webbup_maskotApputveckling
Apputveckling
Varför oss?

Vi har specialiserat oss på att skapa innovativa och användarvänliga appar för både iOS och Android

Design
productivity

Apputveckling av användarvänliga mobilappar för iOS och Android.

Webbup arbetar hårt för att säkerställa att varje aspekt av appen är genomtänkt, från användargränssnitt och funktionalitet till prestanda och säkerhet. Vi har utvecklat vår egna metodik för apputveckling som bygger på användbarhet, funktionalitet och design. Genom att kombinera dessa tre aspekter kan vi skapa appar som inte bara är användarvänliga och lätta att använda, utan också har en snygg och modern design.
Två utvecklingsvägar

Hyrbid eller Native?

När du bygger en mobilapp kan du använda två typer av utveckling: native och hybrid. Båda låter dig utveckla webb - och mobilversioner av din app samtidigt, och båda har sina bättre användningsområden och unika styrkor.

Native

Utveckling handlar om att skapa en app som är anpassad för en specifik plattform, till exempel iOS eller Android. och använder sig av dess specifika verktyg, ramverk och tekniker.

Hybrid

Utveckling av en hybrid-app innebär att du utvecklar för två plattformar samtidigt, iOS och Android, det är oftast billigare och går snabbare att utveckla.

Svårt val?

Vi hjälper dig att välja rätt som uppfyller dina specifika krav och förväntningar. Vi är experter på apputveckling och ger dig vägledning till den utvecklingen som passar dig bäst.

Få din drömapp att gå från idé till verklighet med hjälp av Webbups expertis inom apputveckling!

VÄGLEDNING

Ibland kan det vara svårt att kunna allt, vi på Webbup guidar dig!

Att använda en enhet till fullo.

Optimering

Native-utveckling ger dig möjlighet att skräddarsy dina lösningar och enkelt integrera befintliga verktyg och bibliotek.

Native

Genom att använda oss av programmeringsspråket JAVA i vår Native apputveckling säkerställer vi både responsiv design och hög prestanda för både iOS och Android-enheter.

Används bäst för

När du behöver bygga en komplex och engagerande app som använder mycket av enhetens resurser, men som ändå presterar utmärkt, kommer native utveckling att vara det bättre alternativet.

apputveckling_mobil

Enkelhet genom att ha allt på ett ställe.

Optimering:

Utveckling av Hybridapp innebär att du kan skapa komponenter för olika plattformar (Android, iOS) samtidigt.

Lättare:

Hybrid-appar kan utvecklas med en gemensam kodbas som kan användas för både webben och mobila enheter, vilket kan minska utvecklingskostnaden jämfört med att utveckla två separata appar.

Används bäst för:

För dig som vill utveckla en App som du vill lansera snabbt och som kan skapa komponenter för olika plattformar samtidigt. Detta gör det lättare och snabbare att utveckla, särskilt jämfört med Native app-utveckling.

Apputveckling

Följ med på en snabb genomgång.

Följ med oss på en kort rundtur genom Webbups process för att skapa en mobilapp anpassad efter dina unika krav. Vi guidar dig genom varje steg, från analysering av krav och idéer till själva utvecklingen, följt av slutförandet och leveransen av en högkvalitativ och användarvänlig app.

Analys_utveckling
STEG 1

Fullständig Analys

En analys av de krav och mål du som kund har, för att skapa den bästa möjliga lösningen för dina behov. Webbup designar ett användarvänligt gränssnitt samt de funktioner som vi har kommit överens om, så att din app ger en bra användarupplevelse.

STEG 2

Planering

Vi definierar viktiga målpunkter och fastställer en produktionsstrategi. Beroende på projektets storlek, bestämmer vi hur många möten som krävs för att säkerställa framgång fram till leveransen.

Planering_utveckling
Utveckling
STEG 3

Utveckling

Från användbarhet till säkerhet, vårt kvalitetssäkringsteam verifierar så att din slutprodukt är buggfri och funktionell. Tillsammans har vi sedan en genomgång med dig som kund.

Kaffekopp

Nu är den stora dagen kommen, dags för publicering.

Vi underlättar Appens lansering genom att säkerställa att produkten når rätt målgrupp på App Store och Google Play. Det finns även möjlighet att få support för att underhålla och modernisera din App, om så önskas, vilket hjälper din produkt att förbli relevant på marknaden.