Nellie

Maskot

Vår pälsiga stjärna som adderar extra glädje till vårt team. Hon är en expert på att sprida positiv energi med sin viftande svans. Nellie är inte bara en hund, hon är vår lojala kompanjon som gör arbetsdagen ljusare och roligare.

Om Nellie (maskot)

Vem säger att ett team enbart består av tvåbenta medlemmar? Möt vår alldeles egna stjärna, Nellie när det kommer till att skapa en positiv arbetsmiljö tar Nellie en ledande roll med sitt oförvägna sätt att sprida glädje. Här är några "pälsiga" fakta om Nellie:

🐾 Fika-Entusiast: När det är dags för en fikapaus är Nellie alltid först i kön, redo att smaka på allt från hundgodis till människomuffins.

🐾 Digitalt Prickskytt: Med sina snabba tassar är Nellie en fena på att skriva snabba meddelanden på tangentbordet – även om det ibland blir       lite bokstavskrock med alla tassavtryck!

🐾 Moral-Booster: Nellies entusiasm och glada viftande svans är det bästa botemedlet mot en lång arbetsdag eller svåra utmaningar.

Vårt team skulle inte vara komplett utan Nellies lojala följeslagarskap. Med sin ovärderliga förmåga att sprida leenden och ljusa upp dagarna är Nellie mer än bara en hund – hon är vår pälsiga hjälte.

Inlägg av 

Nellie

Inga inlägg postade.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fånga upp det senaste inom IT, Digitala innovationer och spännande nyheter.