aRBETSPLATS MED

Microsoft 365 som tjänst

Dagens arbetsplats kräver flexibilitet, tillgänglighet och säkerhet. Med applikationer i Microsoft 365 har ert företag tillgång till filer, samarbete i dokument, kommunicera mellan kollegor och externa parter – oavsett var ni befinner er.

Nöjda kunder

99,4%

Genomsnittlig svarstid

64 sekunder

Utforska en liten del utav
Microsoft Ecosystem

Microsoft Outlook

En robust och säker e-postplattform som möjliggör effektiv kommunikation och samarbete. Med funktioner för e-post, kalender och kontakter.

Kalender

En smart och integrerad kalenderapplikation som förenklar schemaläggning och möteshantering. Erbjuder Microsoft Kalender en smidig upplevelse för att hantera din tid och samarbeta med andra.

OneDrive

En personlig lagringstjänst i molnet som låter dig säkert lagra, dela och komma åt dina filer var du än är. OneDrive möjliggör enkel delning av dokument och samarbete med andra i realtid.

SharePoint

En plattform för samarbete och innehållshantering som hjälper team att dela, organisera och samarbeta kring dokument, information och projekt.

Teams

En kommunikationsplattform som möjliggör chatt, samtal och videosamtal inom och utanför teamet. Microsoft Teams integrerar även med andra Microsoft 365-tjänster och appar.
Små & Medelstora till Större Organisationer
Anpassade Microsoft-lösningar
till ditt Företag
Anpassade Licenser

Betalning per fast licenspris ger enklare budgetering och kostnadsprognos för ditt företag. Vi erbjuder också olika licensformer för olika roller i organisationen, vilket optimerar verksamheten och kostnaderna.

SMÅ & MEDELSTORA FÖRETAG

BUSINESS

STORA FÖRETAG

ENTERPRISE

Vi levererar kostnadseffektiva och säkra
IT-lösningar med fokus på just ditt företags behov.